opc_loader

advent kalender box - niet te missen!!

advent kalender box - niet te missen!!
Ken jij dat? Een adventkalender? 
Mijn kinderen (al zijn ze al wat groter) vinden het nog steeds leuk om zo'n grote gekleurde kaart/doos uit de supermarkt te krijgen en elke dag er een chocolaatje uit te prutsen. Het verhoogt op één of andere manier het eindejaarsgevoel. 

Maar adventkalenders bestaan in alle soorten en maten! Zo heb ik ze al gezien van lego, in kledingzaken, lege adventkalenders om zelf te vullen, .... (als je er op begint te letten zie je ze overal).

Speciaal voor jullie als prachtige eindejaarscadeau heb ik 10 adventboxen gemaakt, dus 10 boxen met in elke box 24 genummerde cadeautjes.
Een kalender met vakjes is het helaas niet geworden, maar dat komt omdat de cadeautjes gewoon té groot zijn.

Om deze box superspeciaal en spectaculair te maken ben ik gaan samenwerken met een aantal andere webshops. Ik wil nog niet alles verklappen, maar het gaat om héél toffe hippe webshops! Samen hebben we gezorgd voor een box met 24 heel verschillende, feelgood cadeautjes. Een tipje van de sluier? ....supertoffe kerstkaartjes (nee geen suffe kaartjes, maar echt heel leuke!!)...chocolade van onze vriend Tony,...... Maar meer wil ik echt niet zeggen, het moeten wel verrassingen blijven. Uiteraard is het wel een LINNEN & LIMOEN box dus overwegend sieraden van ons, maar geen zorgen, ik zorg voor vééél variatie. 

Uiteraard is elk pakje mooi ingepakt en genummerd, zodat jij weet welk pakje je op welke dag mag opendoen.
Nu dat je weet dat je deze box zéker in huis moet halen overloop ik even de praktische zaken:

  • Je krijgt een doos met 24 cadeautjes. De gemiddelde waarde van elk cadeautje is ongeveer €12.95, dus de totale waarde van de box is €309.60. Vanaf 1 november kan je de box kopen voor maar €159.95!!! 
  • Je bestelt de box in november (let op: zolang de voorraad strekt). Je krijgt deze box voor 1 december thuisgestuurd, zodat je van 1 december t/m 24 december elke dag een cadeautje kan opendoen.
  • De cadeautjes kunnen niet geruild worden. Stel dat één van de cadeautjes minder jouw ding is kan je dit natuurlijk zelf cadeau geven (met de feestdagen op komst lijkt me dat geen probleem).
  • Kortingscodes voor in de webshop op de sieraden zijn niet geldig voor deze advent kalender box.

Bestellen? Hier vind je de box!!
Heb je vragen? Eén adres marieke@linnenenlimoen.com

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.