opc_loader

Retourneren van een artikel

Stel dat u niet tevreden bent over uw artikel dan kunt u dat retour sturen. Wettelijk zijn we niet verplicht om oorbellen terug te nemen omdat oorbellen onder hygiëne producten vallen. Maar omdat er altijd iets kan tegen vallen willen wij deze service toch bieden. Oorbellen die wij retour krijgen worden grondig ontsmet, voordat we ze terug in de webshop plaatsen. 

Om een artikel retour te sturen gaat u best als volgt te werk:

  1. Als je in je account gaat vind je daar je order gescheiden . Daar kan je via de knop "retour aanvragen" een retour voor het artikel aanvragen. Je kan het ook vinden op de orderbevestiging die je per mail hebt gekregen toen je de bestelling plaatste.
  2. Je kan dan kiezen hoeveel van welke artikelen je retour willen sturen, en je kan eventueel opmerkingen invullen.
  3. Na een retour aanvraag zal er een bevestigingsmail naar jou en naar ons gestuurd worden. Wij nemen dat contact met je op om de retour verder te regelen. 

Als je geen account hebt kan je onderstaande gegevens aan ons doorgeven en nemen wij ook contact met je op om de retour verder af te handelen (zie onderaan deze pagina).

De kleine lettertjes: 

Je hebt het recht om jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het artikel retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terugbetaald. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar ons zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het artikel met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Bestelling die speciaal voor jou gemaakt zijn (bijvoorbeeld hartendiefjes en andere op maat gemaakte sieraden) kunnen niet retour genomen worden.

formulier voor herroeping​

— Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*), vul hierbij het artikelnummer en de naam in:

 

— Besteld op (DD-MM-YYYY) :                                    — Bestelnummer :

—  Ontvangen op (DD-MM-YYYY):

— Naam consument:

— Adres consument:

— IBAN Rekeningnummer:

— Handtekening van consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

Datum:

(*) Doorhalen wat niet van toepassing is.

 

Meer informatie over retourneren kan je vinden in onze algemene voorwaarden.

Heb je nog vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen via onderstaand formulier.

Contact

*