opc_loader

5 oktober: internationale dag van de leerkracht!

5 oktober: internationale dag van de leerkracht!

Zoals de meeste van jullie wel weten ben ik zelf leerkracht lager onderwijs en kleuterjuf (okee, ik werk als zorgcoördinator, maar ben ik hart en nieren een schooljuf). Ik weet dus als geen ander wat de job inhoud.

Hoe vaak heb ik (en mijn collega's!) al niet moeten horen: 'jullie hebben zoveel vakantie', 'jullie werken maar 24 uur per week'...en weet ik wat voor een andere neerbuigende opmerkingen.
En natuurlijk het 'fantastische' raadsel dat we al 2000 keer gehoord hebben: 'Wat zijn de 2 redenen om leerkracht te worden?' 'Juli en augustus'. #notfunny

Ik weet niet hoe het zit met mijn collega's hier, maar ik ben altijd zo teleurgesteld als ik zoiets hoor. Weten mensen dan echt niet dat er nog zoveel moet gebeuren, naast het lesgeven?

Maar goed, het punt dat ik wil maken is het volgende.

Ik zou het zo leuk vinden als jullie de leerkracht van jullie kinderen op 5 oktober lieten weten dat jullie ze waarderen. En dan niet met een gekocht cadeautje, maar met een beetje moeite.

Bijvoorbeeld, een bloem uit de tuin, een tekening/brief van jouw zoon of dochter, een zelfgemaakt cakeje, een kaartje of een briefje van jou, een potje zelfgemaakte confituur, een zelf gemaakte tas of schort of pennenzak, of.....   
Noem maar op, er zijn natuurlijk 1001 dingen te bedenken.

Maar het idee is dat je de moeite van de leerkacht waardeert en iets kleins in de plaats teruggeeft. Wat denk je ervan? Are you in? 

Om je extra te motiveren heb ik nog iets leuks voor je! Als jij me laat weten (via mail/facebook/instagram) dat je iets gedaan hebt voor de juf of meester, krijg je van mij een kortingscode van 10% in de webshop, deal?

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.