opc_loader

9 weken voor kerst

9 weken voor kerst

Het is alweer de 2e week dat we aftellen tot kerst. Ook deze week een supertoffe winactie, een leuke aanbieding en een gezellige tip. Lees maar verder.

..

Winactie:

win een prachtig pakket van forest fragrances 

Ken jij de webshop Forest Fragrances? Deze webshop heeft unieke, handgemaakte producten (hè, net als linnen & limoen), dus een ideale match dacht ik zo.

Anita schrijft het volgende over haar en haar shop op haar website: ".. er zitten ook etiketten op verzorgingsproducten ... welke ik een keer onder de douche stond te bestuderen. Ik schrok me rot! Die lijst moest toch korter, duurzamer en vooral gezonder kunnen? Na lang experimenteren, veel lezen en veel uitzoeken kan ik eindelijk zeggen dat die lijst inderdaad korter, duurzamer en gezonder kan!

..

Forest Fragrances maakt huidverzorgingsproducten en waxmelts met oog voor mens, dier en milieu. Alle producten zijn in overeenstemming met dEuropese cosmeticaverordening. Dit betekent dat al mijn producten in een laboratorium op veiligheid en stabiliteit zijn getest (uiteraard dierproefvrij). Al mijn producten beschikken over veiligheidscertificaten, zonder deze certificaten mag een product niet verkocht worden. Zo weet ik, maar ook jij als klant, dat je een volledig veilig product aanschaft."

Heerlijk toch? En...

Wij mogen een prachtig pakket weggeven! Lees er hier alles over:

De winnaar krijgt een duurzaam douchepakket bestaande uit een conditioner, zeep, haarzeep en zeepschaaltje.

.

..

Hysteria Solid Conditioner: Handgemaakte conditioner in blok vorm. Een blokje solid conditioner staat gelijk aan drie plastic flessen conditioner. Wrijf het blokje simpelweg een paar keer over je haar en verdeel de conditioner door de rest van je haar met je vinger. Je voelt meteen wanneer je genoeg conditioner hebt gebruikt, dit in tegenstelling met plastic flessen conditioner waarvan je vaak veel te veel gebruikt. Het resultaat? Overgeconditioneerd haar wat ontzettend slap en zwaar aanvoelt. Met de solid codntioner van Forest Fragrances heb je dit niet. De Hysteria solid conditioner is voornamelijk geschikt voor droog en pluizig haar. Met de frisse geur van munt en eucalyptus.

.

Hennep Haarzeep: Handgemaakte haarzeep met de geur van lavendel. Deze haarzeep is 100% natuurlijk, plasticvrij verpakt en bestaat enkel uit plantaardige ingrediënten. Deze natuurlijke haarzeep is door de toevoeging van ongeraffineerde hennepzaadolie voornamelijk geschikt voor slap en futloos haar. Een blok haarzeep gaat ten minste twee maanden mee wanneer je je haar drie keer in de week wast en de haarzeep uit de buurt van water bewaard.

.

Green Zeep: Handgemaakte zeep met de geur van witte gember en amber. Bevat enkel plantaardige ingrediënten en is plasticvrij verpakt. Omdat we bij Forest Fragrances de van nature aanwezige (plantaardige) glycerine niet uit de zeep halen, zul je tijdens het wassen met onze zepen geen droog en trekkerig gevoel ervaren.

.

Bamboe Zeepschaaltje: Bewaar je zepen op dit duurzame, bamboe zeepschaaltje en je zeep gaat veel langer mee. Het water kan door de gleuven wegstromen waardoor je zeep beter kan drogen.

.

Hoe je kan winnen? Kijk maar op onze facebookpagina, daar staat er alles over! 

.

vergeet zeker niet een kijkje te nemen in https://www.forestfragrances.nl/

.

Deze actie loopt van 22 oktober t/m 28 oktober, de week nadien maken we de winnaar bekend

//

tip van de week:

Ken je pinterest? Tuurlijk!!!! Ken je pinterest en dat je dan klikt op een link en nergens uitkomt? Tuurlijk

Geven jullie in de familie/in de vriendenclub/in het gezin/met de collega's/... wel eens cadeautjes voor elkaar? Is het dan niet gruwelijk moeilijk om te weten wat de andere willen? 

Ja? Aha, dat dacht ik wel. Wat een ellende allemaal, maar.....daar heeft Tine van Lijstjestijd iets op gevonden! 

Geen doodlopende links meer, geen verkeerd gekochte cadeautjes meer, heerlijk toch?

Hoe? Ga maar snel eens kijken op lijstjestijd.be of hier waar alle uitleg staat

..

Natuurlijk heb ik ook lijstjes.

..

Een lijstje voor mezelf, moest iemand een cadeautje voor me willen kopen of moest ik zelf ineens vinden dat ik wel een cadeautje heb verdiend ðŸËœâ€¹.

..
Maar ook een Halloween lijstje met allemaal leuke cadeau ideetjes voor Halloween.

 

Ik weet zeker dat er nog vele lijstjes zullen volgen. 

//

aanbieding van de week:

//

Wat een leuke!! Speciaal voor jou die ik bij elke bestelling een gratis verrassingssieraad, hoe tof is dat?! Ik kijk een beetje naar wat voor een soort oorbellen je bestelt en pas het verrassingssieraad daar op aan.

//

Je hoeft niets extra's te doen. Enkel een bestelling te plaatsen deze week. En het treft, ik zette heel veel nieuwe oorbellen online, dus er zit vast wel weer iets bij om je collectie oorbellen aan te vullen!

//

Heel veel plezier en succes deze week met alle acties en tips die ik voor je klaar heb gezet. Volgende week weer een week vol met tips, acties en kortingen dus houd ons in de gaten.

//

Ben je nog niet ingeschreven voor onze nieuwsbrieven, doe dat dan door hier te klikken

Heb je nog vragen? Wil je wat laten weten? Heb je een foutje gezien? Laat maar weten.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.