opc_loader

8 weken voor kerst

8 weken voor kerst

Nog  8 weken en dan is het kerst. Wat een raar idee. Ik heb het gevoel dat we nog maar net in de herfst zijn beland. Maar het is toch echt zo en eigenlijk sta ik al te trappelen. Maar eerst nog een aantal andere zaken:

31 oktober Halloween

23 november black friday

6 december Sinterklaas (in Nederland natuurlijk op 5 december)

en tenslotte Kerst en Nieuwjaar.

Voor al deze dagen hebben wij dit jaar iets speciaals gepland. Een actie, een korting, een aanbieding.

Op die manier kan jij zorgen dat je voor jezelf en voor degene voor wie je een cadeautje wil kopen genoeg tijd hebt om iets gepasts te zoeken. Dus geen gehaast en last minute gedoe!

Hoe ik het ga doen?

Ik ga lijstjes maken via lijstjestijd.be en ik ga elke keer als ik iets leuks tegenkom het op mijn bord zetten. Heb jij de L-knop al geïnstalleerd? Heb je de app al gedownload? Het is echt makkelijk! Hier lees je alle uitleg. Zo kan ik tegen de tijd dat ik de cadeautjes nodig heb zo zo bestellen. 

Zo heb ik bijvoorbeeld al wat leuke Halloweenspullen van mijn halloween bord besteld, echt leuk!!

Verder heb ik me op veel webshop nieuwsbrieven geabonneerd, want webshops weten dat we allemaal op cadeautjesjacht moeten gaan. Zij spelen daar natuurlijk fijn op in met leuke kortingen en acties. Net zoals wij dat hier ook doen. Ideaal dus om ze vanaf nu goed in de gaten te houden en geen actie of korting te missen.

Maar goed, nu de winactie, de aanbieding en de toptip van deze week...

Winactie:

Vorige week hadden we de superactie samen met Forest Fragrences. Super dat er zoveel mensen hebben meegedaan! Bij deze maken we de winnaar bekend!

De winnaar van het supermooie verzorgingspakket is....Vanessa Selmani

Gefeliciteerd!! Vanessa, stuur je me even een mailtje (marieke@linnenenlimoen.com), dan spreken we af hoe je de prijs kan claimen!

Deze week doen we weer een eigen weggeef actie, maar dan op Instagram.

Wij geven een shoptegoed van €25 weg voor in onze webshop. Je hoeft ons instagram bericht alleen maar te liken en een korte comment te geven, zodat ik weet dat je meedoet. Je kan meedoen tot 4 november en volgende week maak ik dan de winnaar bekend. Véééél succes!!

Toptip:

Voor iedereen die een beetje in de buurt van Gent woont is er van 1 t/m 4 november het INSIDE EVENT. Vroeger heette dat de countryside beurs en dat klinkt een beetje suf. Maar ze hebben een heel toffe upgrade gedaan en zijn nu een leuke beurs! 

Ze schrijven dit op hun website: "De nadruk op het culinaire, op een warm thuisgevoel en op avontuurlijk buitenactiviteiten blijft behouden! We gaan daarbovenop een nog iets kwalitatiever aanbod brengen." 

📚 Lezingen door Pascale Naessens, Patrick Kooiman, Claudia Van Avermaet,...
👩‍🍳 Kookdemo's door Dagny RosWim Ballieu, Patrick De Gendt,...
🎨 Workshops handgemaakte juwelen, zwevende planten, bloemschikken en meer!

Je leest er alles over op hun site en als je nu je kaartjes koopt krijg je €2 korting.

En om thuis ook nog het ultime cosy gevoel te creeëren, heb ik nog een extra toptipje. Heb jij al appeltaart (klik voor het ultime recept) gebakken dit jaar? Of appelmuffins (klik voor het ultime recept) of appelcrumble (klik voor het ultime recept)? Heerlijk toch? Maar vanaf nu kan je de schillen ook gebruiken. Doe ze in een grote theepot met warm water en laat even trekken. Heerlijke appelthee! Ik doe er ook een beetje honing in, maar dat hoeft natuurlijk niet. Smakelijk! Oh ja, en hier lees je ook nog waar het allemaal goed voor is. Het leven kan zo fijn zijn ;-)

Tot slot de aanbieding van de week:

Ken jij onze prachtige prentjescollectie? Deze oorbellen heb ik allemaal met veel plezier en met de hand gemaakt. Speciaal voor jullie geeft ik 50% korting op deze speciale collectie. Maar enkel deze week. Dus snel zijn hè!

Wil je zelf ook leren hoe je deze oorbelen (of kettingen, ringen, sleutelhangers, pins,....) kan maken? Lijkt je een verjaardagsfeestje met sieraden maken wel wat voor jouw dochter (of zoon)? Lees dan even de blogpost over de workshops.

Tot zover deze week. Maak er een fijne week van, ik ga het rustig aan doen want ik heb herfstvakantie! Ik hoop dat ook jij een fijne week hebt!

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.