opc_loader

7 weken voor kerst

7 weken voor kerst

Toptip van de week:

We weten allemaal dat Music for Life bezig is. Ik heb een actie gevonden die ik echt geweldig vind! SLotuzhangers maakt prachtige vilten sleutelhangers met jouw eigen unieke tekst. Ze doen dit voor Lotuz vzw. Lotus vzw is een patiëntenvereniging die mensen en hun naasten die een stamceltransplantatie hebben ondergaan, samenbrengt en ondersteunt.

Een prachtig doel lijkt me.

Maar niet alleen voor Lotuz is dit een leuk doel, ook jij kan genieten van deze actie. Ze maken prachtige sleutelhangers en vragen slechts €3 per stuk. Ik heb er al een aantal besteld, is dit nu geen ideaal schoencadeautje? Ik denk het wel. Dus allemaal hup hup hup naar facebookpagina van Slotuzhangers of gelijk naar het bestelformulier.

Het doel was 100 stuks tegen eind december, maar ze zitten nu al over de 150. Als wij ook ons steentje kunnen bijdragen, waarom dan niet, toch?

Give away van de week: 

Jaja, we hebben weer een superleuke give-away deze week!! Deze week met de webshop van de vrolijke en gezellige Hanneke. Haar handgemaakte Ibiza style sieraden uit haar webshop hannehaves zijn instant happiness! Wij mogen deze prachtige set armbanden weggeven. Dit is een armbandenset ter waarde van € 29,95. Hanneke heeft het gemaakt van natuursteen zoals agaat, howliet en hematiet. Deze zijn gecombineerd met hand bewerkte Tsjechische glaskralen. De mooie kleuren combinatie is turquoise en taupe gecombineerd met bronzen elementen. Aan de armbanden hangt een Chinees muntje voor geluk en een happy Buddha voor heel veel voorspoed en blijheid. Geweldig toch?

Wat je moet doen….volgens mij kan je het al raden. In onze vippiegroep op facebook kan je het bericht liken (ik hoop dat jij al een vippie bent, anders snel even een lidverzoek sturen hè), Hannehaves facebook pagina ook liken en even een reactie geven op het bericht in de vippiegroep, zodat ik weet dat je wil meedoen. Leuk hè!! Heel veel succes!!

Aanbieding van de week:

Speciaal voor jullie!!! Op alle sieraden 15% korting. Hoe ideaal is dat? Dus, begin maar flink in te slaan voor Sinterklaas, Kerst, Nieuwjaar, een verjaardag tussendoor, misschien nog een cadeautje voor iemand die het verdient en vergeet ook jezelf niet af en toe te verwennen. Dus, enkel deze week 15% korting op alle sieraden (nee, niet op de mysteryboxen en ook niet op de cadeaubonnen, workshops en homeparties).

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.