opc_loader

6 weken voor kerst

6 weken voor kerst

6 weken voor kerst

Oh woepie, woepie, nog maar 6 weken tot kerst en in de meeste steden komt Sinterklaas deze week ook aan. Dat is toch echt wel het begin van het feestelijke eindejaar. Ook deze week heb ik weer een toptip voor je, een superleuke give-away en een heel fijne actie!!

Daar gaan we.

Toptip van de week

Hopelijk wordt het een beetje guur weer, want ik kan niet wachten om dit uit te proberen. Mijn lieve collega Irene heeft weer een heel gezellige foto gemaakt van de toptip.

Chocolademelk maken was nog nooit zo makkelijk én zo heerlijk. Een beker warme melk en dan tatatada…een lat chocolade erin. Niets geen fanchy toestanden op stokjes nodig. Gewoon even roeren en geduld tot de chocolade gesmolten is en genieten maar.

Om het helemaal af te maken kan je er deze ‘smores’ bijmaken. Niet bij het kampvuur maar gewoon in de microgolf…30 seconden op 600 Watt is genoeg. Gewoon de marshmallow (of drie mini's) tussen de koekjes in de microgolf. Het wordt helemaal bol en zakt dan weer in, dus wel een oogje op houden!

Nee, we moeten dat natuurlijk niet elke dag doen, maar na het wachten op de Sint lijkt me dit toch wel een heel goed idee!!

Laat zeker even weten hè, als je het geprobeerd hebt, vind ik leuk!

Give away papiermier

Als er één webshop is waar ik heel erg blij van word is het wel van PAPIERMIER! Wat een geweldig gezellige (ook Vlaamse) online winkel, wat een lieve eigenares en wat een leuke spulletjes! Bie verkoopt niet alleen de meest geweldige papierwaren, maar ook heel erg leuk knutselgerief, boeken en nog veel meer! Op de blog vind je dan ook nog allemaal leuke knutselideetje en andere handige tips

Je begrijpt dus vast wel dat ik heel erg blij ben dan ik van de papiermier dit leuke pakket mag weggeven. Een heel gezellig pakket met: 3 ministempels, 1 masking tape, 2 kerstpostkaartjes en 1 mooi schriftje. Geweldig toch?

Dit keer weer via de facebookpagina. Wat moet je doen:

Volgende week laten we via de blog en de nieuwsbrief weten wie er gewonnen heeft!

We moeten natuurlijk nog laten weten wie de vorige give-away heeft gewonnen....J De Waele heeft de prachtige armbandenset van Hannehaves gewonnen. Neem je even contact met me op?

Aanbieding van de week 

Wij hebben een aparte kidshoek gemaakt, al gezien?

Supervrolijke, kleurrijke en op kindermaat gemaakte oorbellen (en af en toe een broche of iets dergelijks). Hoe ideaal zijn deze sieraden niet voor kleine schattige, stoere en coole meiden? Deze oorbellen zijn gemaakt met RVS stekertjes dus zijn ze anti-allergisch. Op vraag kunnen we ook zilveren stekertjes gebruiken. Als je daar graag meer over wil weten stuur dan even een mailtje naar Marieke.

Deze week 20% korting op alle kidscollecties!! Hoe cool is dat en hoe goed komt dat uit voor Sinterklaas en de Kerstman!!

De prijzen zijn in de shop al aangepast, dus go, go, go shoppen maar!

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.