opc_loader

5 weken voor kerst en BLACK FRIDAY

5 weken voor kerst en BLACK FRIDAY

Oh woepie, wat een speciale week! Sinterklaas is in het land, kerst komt steeds dichter bij én...vrijdag is het BLACK FRIDAY! In deze blogpost lees je er alles over! Maar, zoals alle weken is er natuurlijk ook weer een geweldige give-away en een hele leuke toptip.

Daar gaan we...

Give-away van deze week

Deze week hebben we weer een andere give-away en dit keer samen met Houtmoed.

Ken jij houtmoed al? Nee? Houtmoed is een webshop die heel veel leuke (vaak handgemaakte) spulletjes verkoopt en die gerund wordt door Maaike. Op haar website schrijft ze het volgende: 'k ben Maaike, industrieel productontwerper & meubelmaker en verknocht aan natuurlijke materialen. Daarnaast ben ik een fervent knutselaar en doe-het-zelver, met een voorliefde voor tekenen & schrijven. Deze liefde deel ik graag! Dat doe ik het liefste via natuurlijke, eerlijke materialen. De combinatie van technische kennis, ambachtelijk werken en good old fröbelwerk brengt mij op de beste ideeën. Ik geloof dat iedereen creatief is en inspireer anderen graag om dit in zichzelf te ontdekken!'

Dus haar website staat vol met superleuke tips en ideetjes! 

Wij mogen een pakket weggeven dat bestaat uit: een sieradenboom, een schattige krijtsticker en een heel leuke kaarthouder. Leuk hè!! Deze actie zal weer lopen in onze VIPPIEGROEP op facebook, doe je mee? 

Misschien ook leuk om te weten dat je bij houtmoed deze week een cadeaubon van €30 kan winnen van ons, dus ga zeker ook eens kijken op de social media van houtmoed!

Toptip van de week

Het wordt langzamer had tijd om kerstkaartjes te gaan sturen, toch? Ik heb al een heel leuke voorraad klaarliggen. Ik vond ze bij Papiermier, Studio Inktvis en bij A.Leen (zij zal ook weer van de partij zijn bij de Woest Wijvendag op 1 december, maar daar volgende week meer over).

Geen zin/tijd om echte kaartjes te sturen? Ik heb een heleboel kaartjes verzameld op mijn pinterestbord. Dus als je nog opzoek bent naar inspiratie, daar moet je zijn (en niet enkel voor kerstkaartjes).

 

Tot slot de aanbieding van de week

Zoals je misschien al weet is het vrijdag black Friday! Speciaal voor jou heb ik 3 paar oorbellen gekozen die vrijdag voor een silly solden prijs de deur uit mogen. Het is natuurlijk té zot, om die prachtige oorbellen aan die prijs te verkopen. Maar hoe dat de webshop de laatste maanden draait is ook behoorlijk zot! Om jullie daarvoor te bedanken laat ik me eens helemaal gaan!

De pagina naar de artikelen staat al open, maar het blijft tot vrijdag een verrassing welke oorbellen je de silly solden prijs kan kopen. Het gaat om 3 verschillende paartjes. Maar, zodra 1 paar is uitverkocht zet ik er weer een nieuw paar voor in de plaats, ook aan -70%. Je mag zoveel paar kopen als je wil en als je van de verschillende aanbiedingen wil genieten, zou het kunnen zijn dat je meer dan één bestelling per dag moet plaatsen.

Even nog de spelregels op een rijtje:

·         De oorbellen uit de categorie ‘black Friday’ kan je enkel op vrijdag 23 november aan een silly supersolden prijs kopen (70% korting!!)

·         De actie geldt zolang de voorraad strekt

·         Oorbellen uit de categorie ‘black Friday’ kunnen niet geruild worden

·         Je mag zoveel paar bestellen als je maar wil (dus denk Sinterklaas, Kerst, Nieuwjaar, verjaardagen, etc. etc.

·         Wegens de verwachte drukte zullen de ‘black Friday’ in de loop van de week erna verzonden worden

Tot slot een tipje van de sluier: het gaat om oorbellen uit de goud- en zilverkleurige collectie… 

Tot zover deze week, veel succes met de give-away, laat je maar eens flink gaan vrijdag en vergeet niet kaartjes te shoppen, zodat ze op tijd de deur uit zijn!

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.