opc_loader

3 weken tot kerst

3 weken tot kerst

Oh lala, We zijn al in december aanbeland! Nog 3 weken tot kerst en wordt nu toch echt tijd om in gang te schieten om alle voorbereidingen te treffen. Deze week natuurlijk weer een geweldige give-away, een heel erg leuke toptip en een heel fijne aanbieding.

Daar gaan we....

Heel leuke give-away samen met UNIK MAGIK

Deze week een samenwerking met weer een heel toffe Vlaamse webshop. Lien maakt heel erg mooie gepersonaliseerde cadeautjes voor speciale momenten. Bijvoorbeeld voor een pasgeboren spruit, een verjaardag, een communie, een bedankje of wil je een uniek moment aankondigen, ...

Speciaal voor de winnaar van deze give-away zal Lien 5 kerstballen personaliseren!!! Dit is een prachtige set van 5 gepersonaliseerde kerstballen t.w.v. €33. Geweldig toch?! 

Wat je moet doen om kans te maken op deze prachtige set?

  • Like het bericht over deze give-away op onze facebookpagina. Deel het bericht openbaar, zodat ook jouw facebook vriendjes en vriendinnetjes op de hoogte zijn van deze actie
  • Like de facebookpagina van Unik Magik

That's it!

Je hebt een week tijd om mee te doen (laatste dag is zondag 9 december). Houd onze nieuwsbrief/blog/facebookpagina goed in de gaten want de winnaar heeft één week om zijn/haar prijs te claimen. Daarna gaan we onmiddellijk over naar de volgende winnaar. Dit omdat we echt niet zouden willen dat de kerstballen niet met kerst bij iemand in de boom zouden hangen.

Veel succes allemaal!

Toptip:

Elke jaar is het toch een beetje geprust om de kerstkaartjes/nieuwjaarskaartjes leuk om te hangen, herkenbaar? Ik heb geen zin om gaten in de muur te slaan, neerzetten gaat hier ook altijd een beetje mis (omvallen, moeilijk kuisen, je kent het wel). Daar is dus iets op gevonden. Het is eigenlijk té simpel voor woorden, maar ik had er nog niet aan gedacht, dus misschien jij ook nog niet ;-). 

Nodig:

  • keukentouw

Dat is alles! stappenplan:

  • neem een stuk keukentouw en knoop het om de deur
  • knoopje even onder of boven verschuiven

Klaar!! Geweldig toch? superveel plaats voor kaartje, geen moeilijk gedoe, I love it!!

Laat maar komen die kerstkaartjes! Maar het kan natuurlijk ook blijven hangen voor andere leuke kaartjes, briefjes, foto's, ...wat je wil!

Tot slot de aanbieding van de week:

Vanaf 1 december stoppen we gratis en voor niets bij elke bestelling de bijpassende cadeauverpakking!

Dat betekent een zakje dat past bij de collectie (kids zijn anders dan volwassenen e.d) en een sticker van linnen & limoen.

Je kan je afvragen waarom we het niet gewoon voor je inpakken...

Omdat wij denken dat jij het pakje nog wel even wil zien voordat je het afgeeft.

Is het zoals je het je voorstelde? Wil je het niet toch liever zelf houden( 🤣)? Wil je er nog iets bijdoen? Dat kan dus allemaal. 

Als je wil kan je bij het plaatsen van de bestelling (in het afrekenschern) aangeven of het voor kerst is of niet, dan doen we er een speciaal kerstzakje bij.

Veel shopplezier!!

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.