opc_loader

8 maart internationale vrouwendag

8 maart internationale vrouwendag

8 maart internationale vrouwendag - dat gaan we vieren!

Dit jaar wil ik graag extra aandacht geven aan de vrouwen om ons heen die een shout-out verdienen (een online complimentje, een virtuele high five, een 'you go girl',...). Er is om ons heen zoveel girlpower, dat dat wel eens extra in de verf (of bloemetjes) gezet mag worden, toch? Denk maar alvast na over wie er in jouw omgeving superveel girlpower heeft....ik kom er straks op terug.

Ik zal beginnen met 2 vrouwen uit mijn omgeving (nee, dat hoeft niet letterlijk te zijn...).

Voor mij zijn er 2 vrouwen die ik allebei niet goed ken, maar waar zoveel power uitstraalt, dat ik ze graag eens onder de aandacht breng. 

De eerste is Melissa van Woest. Woest is een heel gezellige horecazaak bij mij in de buurt. Melissa is altijd in de 5e versnelling. Of ik haar nu op de fiets tegenkom, op de woest wijvendag of gewoon als ik eens ga lunchen. Zij heeft zoveel positieve energie dat ik er instant blij van word! Woest is nu bijna 2 jaar open en een enorm succes. Nee, ze doet dat natuurlijk niet alleen, maar zij is wel één van de enorme troeven van de zaak!

De tweede is Mariko van Sell your stuff online. Bij Mariko heb ik al een aantal online cursussen gevolgd i.v.m. branding en content (sociale media). Verder is Mariko elke donderdag live te zien op facebook. Zij is voor mij (en honderden andere ondernemers/sters) een enorme inspiratiebron. Een no nonsense mentaliteit, maar ondertussen wel héél erg inspirerend voor heel veel vrouwen. Zij helpt (vooral) vrouwen om meer uit hun onderneming te halen, vertrouwen te hebben en 'ervoor te gaan'. Topwijf dus!

Zoals ik al schreef, denk zelf ook eens na over powergirls uit jouw omgeving. Je kan haar namelijk behalve een eervolle vernoeming ook kans laten maken om een shoptegoed van ons te winnen. Hier is wat je moet doen:

  • Ga naar onze facebookpagina of onze instagramfeed
  • Zoek het bericht met de foto zoals hierboven 
  • Tag in een reactie één of twee (of meer als je er nog meer kent) powergirls en schrijf erbij waarom ze voor jou zo powerful zijn! Zij (jij dus niet) maken dan kans op een shoptegoed van €25 in onze webshop. Waarom jij geen kans maakt op het shoptegoed? Omdat ik denk dat het goed is dat alle aandacht gaat naar de powergirls..maar geen zorgen, voor jou heb ik ook iets leuks.
  • Deze actie loopt van zondag 3 maart t/m vrijdag 8 maart. In het weekend van 9 en 10 maart maak ik de winnaressen bekend. Eén winnares op facebook en één winnares op Instagram.

Omdat jij voor mij ook belangrijk bent (zonder klanten, volgers en fans namelijk geen linnen & limoen) geef ik deze week 20% korting op alle sieraden in de webshop met code 'girlpower'!!! Als dat geen powerstatement is...

 Dus laat je maar eens flink gaan want 20% korting geef ik niet zomaar (en niet vaak). Deze code is geldig van 3 maart t/m 10 maart 2019 en niet cummuleerbaar met andere kortingen of acties.

Ik hoop dat jullie allemaal meedoen met de girlpower give-aways en dat er veel vrouwen eens de extra aandacht krijgen die ze verdienen!

NAAR DE WEBSHOP

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.