opc_loader

Moederdag Loop give-away op Instagram!! €600 aan prijzen te winnen!

Moederdag Loop give-away op Instagram!! €600 aan prijzen te winnen!
Doe mee en maak kans op een geweldig cadeaupakket t.w.v. €600,-
 
Misschien heb je het al wel voorbij zien komen op Instagram, de Loop giveaway waar wij aan meedoen. Ik heb samengewerkt met 23 andere webshop en samen hebben we een GEWELDIG cadeaupakket samengesteld voor één gelukkige winnaar. Er zijn dus 24 webshops en de winnaar krijgt haar (of zijn) cadeau van elk van de shops toegezonden. Kan jij je voorstellen hoe dat moet zijn! 24 keer een pakketje met een geweldig cadeautje voor jou! Ik denk dat je dat niet snel zal vergeten...Eerst misschien nog even een woordje uitleg.
 
 
Wat is een Loop giveaway?
Een Instagram Loop Giveaway actie is een Instagram winactie met een paar extra stappen. Je ontdekt hiermee (voor jou wellicht een aantal nieuwe) super leuke webshops via Instagram én je maakt ook nog eens kans op die hele mooie grote prijs!
 
 
Wat kun je winnen?
Heel veel dus in één keer. Uit alle deelnemers wordt één winnaar geloot en die ontvangt het mega cadeaupakket ter waarde van maar liefst €600,-! De prijzen variëren van een stijlvolle ketting, prachtige kristallen en gouden oorbellen, een aantal cadeaubonnen en verrassingspakketten, één van onze mystery boxen, handige fietstas, mooi sushi-boek, A3 interieurposter naar keuze, cute wandlampje, decoratieve kaarten, stickers, edelstenen armbanden, heerlijke badolie, beeldige vaasjes, een stoere snijplank… Een geweldig groot pakket waar je jezelf en alle moeders om je heen verwennen kunt (met het oog op moederdag)!
 
Dit zijn de deelnemende webshops (je komt ze vanzelf allemaal tegen in de loop):
@ropponginl
@braceletsformen
@jewelswithflair
@mijn_armbandjes
@houtmoed
@little_king_arthur
@esgii.sloffen
@maisonkoos
@jaylaajewelry
@beau_accessoires
@twigandmossnl
@interior_delights
@papiermier
@rockyourworld.ryw
@mint15sieraden
@unikmagik
@studiourfenogel
@chiz_chicnl
@lotjeslokjes
@misshoneybird
@hannehaves
@bibbeling
@linnen_en_limoen
@happlify
@sellyourstuffonlineNL
 
 
Meedoen?
Ja leuk! Ga dan snel naar ons Instagram account en vind dezelfde afbeelding die je hier ziet. Daar staat precies wat je moet doen om kans te maken op dit geweldige cadeaupakket! De loop giveaway loopt t/m 24-04-2019, daarna wordt de winnaar geloot en bekend gemaakt (getagd en bericht) via het Instagram account van @sellyourstuffonlineNL en @happlify

Heel veel succes allemaal!! Ik duim dat één van mijn volgers wint!! 
Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.