opc_loader

Linnen & Limoen 2020

India (links) en Marieke (rechts)

Hoi allemaal!

Ik ben India. Zoals jullie al hebben vernomen, neem ik vanaf januari 2020 de webshop van Marieke over. Ik zal dan ook mijn best doen om dit zo goed mogelijk te doen en jullie te blijven entertainen met originele en betaalbare sieraden van Linnen & Limoen.

Aangezien ik hier nieuw ben, neem ik aan dat jullie graag wat meer over mij zouden willen weten. Daarom ook even enkele weetjes: ik ben 24 jaar en woon in Antwerpen samen met mijn man (a.k.a. my best friend!). Door de week werk ik inmiddels 1 jaar als IT recruiter bij Talent-IT. Mijn hobby’s zijn shoppen, (heel veel) eten en reizen!

Jullie vragen jullie vast af hoe dit idee geboren is. Wel, al een tijdje zat ik met het idee te spelen een webshop op te starten, maar wist totaal niet waar te beginnen. Op een dag begin november passeerde dan toevallig het bericht van Marieke dat ze ging stoppen met de webshop. Ik dacht meteen: ‘Is dit een teken?!’ Na wat overleg werd het al snel duidelijk. Dit is iets voor mij!

Ik zie het als mijn missie om al het werk dat Marieke in deze prachtige shop gestoken heeft, ook verder te zetten met minstens even veel passie en liefde!

Bij vragen mogen jullie me altijd mailen: india@linnenenlimoen.com

Fijne feestdagen alvast en tot snel! 

India

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.