opc_loader

Magic Mystery Boxen

Magic Mystery Boxen

Magic Mysteryboxen

Ben jij een durver? Dan heb ik iets geweldigs voor je!

Deze magic mysteryboxen zijn boxen VOL met superleuke LINNEN & LIMOEN sieraden. De prijs die je betaalt is veel lager dan de waarde van de sieraden die erin zitten. Ik geef je het voorbeeld van de middelgrote magic mysterybox:

  • Er zit voor minstens €45 waard aan sieraden in!
  • Er zit een bon in voor 25% korting op je volgende aankoop!
  • alles is feestelijk en vrolijk verpakt!
  • In 1 van elke 10 verkochte magic mysteryboxen zit een golden ticket! Dit is een waardebon van €25 shoptegoed, zomaar, voor jou, omdat jij het aandurft met mij!

Mag jij raden wat die kost........slechts €29.50!!

Bij de grote magic mysterybox maken we het nog gekker!! Ga maar eens kijken!

Om de magic mysterybox af te stemmen aan jouw voorkeuren mag je de volgende info doorgeven bij jouw bestelling, ik probeer daar dan rekening mee te houden:

  • wat is jouw favoriete categorie bij LINNEN & LIMOEN
  • welke kleur hebben jouw favoriete oorbellen
  • voor wie zijn de oorbellen bestemd (leeftijd, interesses,...)

Wat klanten al zeiden over de mysteryboxen:

Els: " Vandaag de mystery box aan mijn dochter gegeven (de sint dan ;-).Ze was helemaal in de wolken. En ja hoor, je had gelijk...ook superfan van de pins! Heel mooi ingepakt, goed gevuld met toffe juweeltjes. Ik bestel er meteen nog eentje als kerstcadeau voor mijn petekindje."

Nele: "Zooo blij met mijn mysteriebox! Cadeau van mijn man,zo onverwacht maar zo mooi! Allerhande oorbellen,pins,een hanger...echt verrast met hoeveel erin zat!"

Jolien:" Net mijn juweeltjes gekregen. Prachtig zoals altijd. Ik had ook een mysteriebox besteld en die is zo goed gevuld. Echt een aanrader om eens te doen. Er zaten dingen bij die ik normaal niet zou bestellen maar die o zo mooi zijn. Heel erg hard bedankt. Ik ben blij met alles en zal in de toekomst zeker nog bestellen bij jullie ðŸËœŠ  ."

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.